Želimo da vam pokažemo videozapise koji vas mogu zanimati. Sledeća funkcija nije deo MAGGI veb stranice. Imajte na umu da potvrdom na dugme ispod, vaši podaci mogu biti preneti svim pružaocima društvenih dodataka integrisanim na našoj veb stranici (pročitajte više u Nestlé obaveštenju o privatnosti podataka ). O kojim podacima se radi i u koju svrhu se koriste možete saznati u uslovima zaštite podataka istog pružaoca na njihovoj veb stranici. Potvrdom na dugme ispod, pristajete na ovaj prenos podataka.
Ovo jelo je optimizovano za 3 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Zagrejati u tiganju 3 kašike maslinovog ulja. Dok se ulje zagreje iseći belo meso na kockice. Dodati meso u tiganj i propržiti ga sa svih strana. Dok se meso prži dodati Začin C i povremeno promešati. Meso je gotovo kada voda ispari i komadići se pomalo zapeku. Ostaviti meso da se ohladi.
Zelenu salatu oprati i odvojiti listove pa ih iseći. Iseći i paradajz na kockice pa dodati salati. Krastavcu odstraniti krajeve pa ga na rende za kupus izrendati na listiće. Preliti sa malo maslinovog ulja, malo bibera, pola mere soli i malo peršunovog lista pa promešati.
Grčkom jogurtu dodati malo soli, ostatak bibera i malo peršunovog lista. Dodati i malo maslonovog ulja i sve izmešati. U činiju za posluživanje staviti salatu sa piletinom, preko dodati komadiče mladog sira i sve preliti sa malo preliva. Ponoviti postupak još jednom pa salatu poslužiti uz krutone ili dvopek.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.