Želimo da vam pokažemo videozapise koji vas mogu zanimati. Sledeća funkcija nije deo MAGGI veb stranice. Imajte na umu da potvrdom na dugme ispod, vaši podaci mogu biti preneti svim pružaocima društvenih dodataka integrisanim na našoj veb stranici (pročitajte više u Nestlé obaveštenju o privatnosti podataka ). O kojim podacima se radi i u koju svrhu se koriste možete saznati u uslovima zaštite podataka istog pružaoca na njihovoj veb stranici. Potvrdom na dugme ispod, pristajete na ovaj prenos podataka.
Ovo jelo je optimizovano za 2 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Uklonite korice sa kriški hleba i potopite u vodu. Ostavite u činiji da odstoji. Najbolje koristiti bajat hleb, a od korica napravite prezle.
Povrće isecite na komade i stavite u blender. Dodajte maslinovo ulje i hleb koji ste prethodno potopili. Hleb će vašem gaspaću dati teksturu i gustinu.
Dodajte malo maslinovog ulja u blender i začinite C biberom i peršunom. Dodajte vode ukoliko je potrebno da bi se sastojci lepo umutili.
Dobijenu smesu prespite u činiju. Ostavite gaspaćo u frižider da se ohladi.
Za to vreme skuvajte jaja, pa ih oljuštite, isecite i dodajte u ohlađeni gaspaćo.
Dodajte krutone. Poslužite i uživajte!
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.
ana
Verujem da je dobro