Ovo jelo je optimizovano za 10 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Krompir skuvajte u ljusci, ocedite, sačekajte da se malo ohladi i oljuštite.
Pomešajte majonez i kiselu pavlaku, posolite i snažno mutite da se dobro sjedine.
Posebno izrendajte ohlađeni kuvani krompir, gauda sir, kuvana jaja i šunku. U veću posudu za salatu prvo sipajte trećinu krompira, dodajte trećinu izrendanih kuvanih jaja, trećinu kačkavalja i trećinu šunke, pa sve prelijte delom pripremljene mešavine majoneza i pavlake. Postupak ponovite još dva puta da potrošite sav materijal, pazeći da na vrhu bude sloj izrendanih jaja i istruganog gauda sira.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.
(Bez naslova)