Omiljeni ručak počinje dobrom idejom! C ideja vam donosi ideju za današnji ručak: Zapečeni krompir sa slaninom i sirom. Probajte sada ovu ukusnu kombinaciju sa nekoliko vrsta sireva i hrskavom slaninom. U par jednostavnih koraka brzo ćete imati jelo na stolu. Tako kremasto i ukusno! Priprema u samo 4 jednostavna koraka, koristeći nekoliko svežih sastojaka, ovo će biti novi porodični favorit! Zagarantovan uspeh i ukus!
kukuruzni skrob, pšenično brašno, suncokretovo ulje, mešavina sireva u prahu 14% (Camembert, sirevi sa plavom plesni, Ementaler, Gauda) u promenljivim količinama/proporcijama, so 9,3%, laktoza, protein surutke u prahu, ekstrakt kvasca, začini (beli luk u prahu 2%, ruzmarin 0,2%), šećer, mlečni protein, arome, kiselina: limunska kiselina.
na 100g | |
---|---|
Pakovanje (g) | 35g |
Energija (kJ) | 1842kJ |
Masti (g) | 23,8g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 5,6g |
Ugljeni hidrati (g) | 44,2g |
- od kojih šećeri (g) | 7,7g |
Vlakna (g) | 1,4g |
Proteini (g) | 11,3g |
So (g) | 10,94g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Celer |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Jaja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Soja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
N / A - nije navedeno
Dodajte: 600 g crvenog krompira, 100 g slanine, 200 ml mleka
1. Krompir i slaninu izrezati na manje komade (1x1cm). Propržiti slaninu u zagrejanom tiganju 2 min, a potom dodati krompir.
2. Rastvoriti sadržaj kesice u 200 ml mleka i 300 ml vode, promešati, i preliti preko krompira i slanine.
3. Kada proključa, smesu sipati u posudu za pečenje i u zagrejanoj rerni na 200°C peći 35 min.
4. Posuti preko jela rendani sir, po želji, i peći još 10 min.