MAGGI supa sa griz knedlama
Priprema domaće supe sa griz knedlama obično podrazumeva mnogo vremena u kuhinji, ali to nije slučaj i sa MAGGI supom sa griz knedlama! Za samo nekoliko minuta, servirajte dobro poznate ukuse i mirise detinjstva.
U MAGGI supi sa griz knedlama možete uživati tokom ručka, večere ili ukusne užine i to za samo nekoliko minuta. Koju god opciju izaberete, jedno je sigurno - mekane griz knedle i komadići povrća će se topiti u svakom vašem zalogaju!
Sve što treba da uradite kako biste dobili ukus savršeno začinjene supe sa griz knedlama jeste da sadržaj kesice MAGGI supe sa griz knedlama sipate u 750 ml ključale vode i dobro promešate, a zatim kuvate u polupoklopljenoj posudi još 10 minuta na srednjoj temperaturi. Ostavite 5 minuta i servirate dok je toplo.
Probajte i ostale MAGGI supe! Proširite svoje kulinarske horizonte uz različite MAGGI proizvode.
Kreativne i ukusne ideje za recepte za više inspiracije i raznolikosti pri kuvanju možete pronaći na www.maggi.rs
griz knedle 74,5% (pšenični griz 49,1%, palmino ulje, jaja u prahu, belance u prahu, sol, pšenični gluten, sredstvo za dizanje testa (natrijumhidrogen karbonat), šećer, mleveni muskatni orah), so 8,6%, ekstrakti kvasca, sušeno povrće (šargarepa 1,3%, crni luk 1,3%), kukuruzni skrob, krompirov skrob, začini (vlašac 0,3%, beli luk u prahu, mleveni muskatni orah, list peršuna 0,2%, mleveni crni biber), suncokretovo ulje, šećer, prirodne arome, proizvod na bazi proteina pšenice, karamelizovani šećerni sirup, aroma, kiselina: limunska kiselina.
na 100g | |
---|---|
Energija (kJ) | 1758 |
Energija (kcal) | 419 |
Masti (g) | 17.7 |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 7.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 48.4 |
- od kojih šećeri (g) | 3.1 |
Vlakna (g) | 2.4 |
Proteini (g) | 15.2 |
So (g) | 13.01 |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Mleko |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Celer |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Soja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
N / A - nije navedeno
Priprema: