Dodatak jelima sa povrćem
so 33%, začini 32,1% (bijeli luk u granulama *10%, mljevena začinska paprika*, mljeveni crni biber* 3%, peršun list* 3%, kari*, mljeveni đumbir*, origano*, koriander*, mljevena ljuta začinska paprika*, ruzmarin list*), sušeno povrće 18,5% (crni luk*, šargarepa*, paprika*, praziluk*), morska so 5%, šećer,* jabuka u prahu*, ekstrakt kvasca, pšenični skrob, limunov sok u prahu*, prirodne arome*. *prirodni sastojci
na 100g/ml | |
---|---|
Pakovanje (g) | 20 g |
Energija (kJ) | 878 kJ |
Energija (kcal) | 209 kcal |
Masti (g) | 2.3 g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 0.4 g |
Ugljeni hidrati (g) | 33.1 g |
- od kojih šećeri (g) | 13.4 g |
Vlakna (g) | 11.2 g |
Proteini (g) | 8 g |
So (g) | 38.1 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Jaja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Mleko |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Soja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Celer |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
N / A - nije navedeno
Predlog za pripremu: 1kg pilećeg filea za prženje u tiganju
Pileće grudi iseckajte na kockice (debljine 1 cm) i začinite sadržajem kesice. Prelijte sa 4 kašike ulja (oko 40 ml) i dobro promešajte. Ostavite da odstoji 30 minuta u frižideru.Pržite začinjeno meso na zagrejanom tiganju dok ne porumeni sa obe strane. Vreme prženja je 10-12 minuta. Pred kraj prženja po želji dodajte do 50 ml pavlake za kuvanje.