Dodatak jelima sa povrćem
začini 43% (beli luk u granulama*, mleveni crni biber* 7%, koriander*, mlevena ljuta začinska paprika*, kim*, origano*, mlevena začinska paprika* 3%, bosiljak list*, mleveni đumbir* 2%, kurkuma u prahu*, ruzmarin*), so 33%, crni luk* 10%, šećer*, morska so 5%, ekstrakt kvasca, pšenični skrob, limunov sok u prahu*, prirodne arome*. *prirodni sastojci
na 100g/ml | |
---|---|
Pakovanje (g) | 20 g |
Energija (kJ) | 869 kJ |
Energija (kcal) | 207 kcal |
Masti (g) | 3.3 g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 0.5 g |
Ugljeni hidrati (g) | 29.1 g |
- od kojih šećeri (g) | 11.9 g |
Vlakna (g) | 13.1 g |
Proteini (g) | 8.5 g |
So (g) | 38.33 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Jaja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Mleko |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Soju |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Celer |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
N / A - nije navedeno
Predlog za pripremu: prženje na tiganju za 1 kg mesa
Meso začinite sadržajem kesice. Dodajte 3-4 kašike ulja i promešajte. Ostavite da odstoji 30 minuta u frižideru. U tiganj na zagrejano ulje dodajte začinjeno meso (svinjski vrat, šnicle debljine oko 1 cm, komadiće sečene svinjetine). Na visokoj temperaturi pržite dok ne porumeni sa obe strane . Vreme prženja je 10-12 minuta.