Dodatak jelima sa povrćem
začini 32,7% (beli luk u granulama* 12,4%, mlevena začinska paprika*, crni luk u prahu*, kari u prahu*, peršun list*, ruzmarin list* 3%, mirođija*), so 25%,sušeni crni luk* 20%, šećer*, moska so 5%, prirodna aroma paprike. *prirodni sastojc
na 100g/ml | |
---|---|
Pakovanje (g) | 20 g |
Energija (kJ) | 1020 kJ |
Energija (kcal) | 242 kcal |
Masti (g) | 2.6 g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 0.4 g |
Ugljeni hidrati (g) | 41.1 g |
- od kojih šećeri (g) | 17 g |
Vlakna (g) | 12 g |
Proteini (g) | 7.2 g |
So (g) | 30.25 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Celer |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Soja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Mleko |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Jaja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Gluten |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
N / A - nije navedeno
Predlog za pripremu 1kg krompira:
1.Oljuštite krompir, isecite na kriške i kuvajte u slanoj vodi 10-15 min. Nakon kuvanje odlijte vodu.
2. Krompir prelijte sa 5 kašika ulja i Začin C mešavinom za krompir.
3. Začinjeni krompir pecite u zagrejanonj rerni na 200-220°C 20-25 min.
Krompir možete i ispržiti u tiganju , na srednjoj temperaturi 8-10 min.