Dodatak jelima sa povrćem
so 33,4%, začini 27,4% (beli luk u granulama*, mlevena dimljena začinska paprika* 3,5%, mleveni crni biber*, mlevena slatka začinska paprika*, čili u prahu*, mlevena ljuta začinska paprika*), sušeno povrće 16,5% (crni luk*, šargarepa*, koren celera*), šećer*, morska so 5%, prirodne arome*, pšenični skrob, limunov sok u prahu*. *prirodni sastojci
na 100g/m | |
---|---|
Pakovanje (g) | 20 g |
Energija (kJ) | 877 kJ |
Energija (kcal) | 208 kcal |
Masti (g) | 1.4 g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 0.3 g |
Ugljeni hidrati (g) | 36.9 g |
- od kojih šećeri (g) | 21.6 g |
Vlakna (g) | 11.6 g |
Proteini (g) | 5.9 g |
So (g) | 38.39 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Jaja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Mleko |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Soja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
N / A - nije navedeno
Predlog za pripremu 1 kg grilovanog mesa ili mesa sa roštilja:
1. Začinite meso (svinjski vrat, krmenadle, šnicle debljine oko 1 cm, pileća grudi, pileće batake) sadržajem iz kesice. Po želji dodajte 3-4 kašike ulja i promešajte
2. Ostavite da odstoji 30 minuta u frižideru
3. Ispecite začinjeno meso na roštilju uz povremeno okretanje. Vereme potrebno za pečenje mesa je 10-15 minuta. Poslužite toplo