Ovo jelo je optimizovano za 20 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Umutiti 2 jaja sa šećerom dodati ulje, jogurt, kakao, brašno, C cimet, prašak za pecivo i sodu bikarbonu.
Polovinu mase staviti u podmazan pleh veličine 25x35 cm.
Peći dok se malo ne napravi korica, pa premazati sa pekmezom, preko staviti drugu polovinu testa i sve skupa ispeći do kraja na 170 stepeni.
Topao kolač premazati sa pekmezom i staviti glazuru od 150gr istopljene čokolade i 6 kašika ulja.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.