Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
U jednoj činiji dobro izmešati pavlaku, majonez, šećer i sok od limuna i ostaviti sa strane.
Jabuke oljuštiti pa ih iseckati na sitne komade.
Grožđe oprati,prepoloviti (ostaviti nekoliko celih za ukras) i izvaditi koštice).
Stabljike celera oprati i oljuštiti, a potom ih iseckati na kolutiće.
Odvojiti nekoliko oraha za ukras a ostatak sitno iseckati.
Sastaviti sve u jednu posudu,dodati pavlaku i majonez i sve lepo izmešati. Ukrasiti polutkama oraha,grožđem i listom peršuna. Dobro rashladiti.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.